Összes oldalmegjelenítés

2011. február 23., szerda

Lót-fut, nem alszik

Miután él, pulzál és eszeveszett tempóban mozog Édes Kis Pöttyünk, őrült iramot vettem fel pár napra.
Védőnőmet, Márti nénit, akihez mellesleg nem akartam kerülni, a körülmények és az előzmények miatt, mintha kicserélték volna és angyal szárnyakat kapott volna. Aranyos, normális, kedves, iszonyatosan alapos, végtelen türelmes és 2 gyerek után vékonyabb, mint én verseny koromban.
Kaptam egyedi feltételeket: pl. időpontra mehetek. Nem kell várakoznom a Kossuth utcai többségben, ahol a kismamák nem találnak jobb verekedési színteret, mint a védőnői várakozó. Pár évvel ezelőtt a pogó, a thake wando, a judo és a kick-box egyes válfajait 3 centis távolságról, testközelből tanulmányozhattam.
Egyedi feltétel közé tartozik még a 3 hetenkénti vérvétel, ami normál esetben párszor van csak a 40 hét alatt. Észrevették, hogy a vírusok többségére immunis vagyok. Tulajdonképpen szinte csak az influenzát kaphatom el. A toxoplazmózis nevű betegségen nem estem át, ezért kell folyton "szívni a vérem". Folyamatosan megfigyelik, mikor- vagy egyáltalán átmegy-e a szervezetemen. Ez sajnos növeli a vetéli arányt. De nem baj... egyedi feltétel. Ennek is örülni kell. Általános adatokat vett fel először, név, lakcím, orvos neve, majd elérkeztünk az apa adataihoz. Nem volt kérdéses, Krissz. Ezt olyan büszkén mondtam és közben ismét elérzékenyültem. Majd jött a döbbenet : 63 kg. Mármint én 63. Talán általános iskolában voltam ennyi... sebaj, most mindennek örülni kell... ennek is, úgyis csak több lesz.
Liz Krisznek: Szeretni fogsz 100 kilósan is?
K.: Nem terveztem úgy, hogy terhesség alatt el fogsz hízni...
L.: Mi?
K.: Nem mi, hanem mi van?
L.:Az esküvői fogadalmunk nem úgy szólt, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben, és diószedésben is együtt leszünk?
K.: Hol van ebben a 100 kg?
Még szerencse, hogy itt ennyi volt és elmosolyogta magát.

Azt bizton merem állítani, hogy az uram lesz a legjobb édesapa a világon.
Aki képes Maja kutyával úgy súgni-búgni, mint a szerelemesek és szinte csak nem szájból-szájba etetik egymást, rossz idő esetén bebugyolálni a pulcsijába és együtt aludni, kiskiflibe pihenni... az rossz szülő nem lehet. Köszönöm nekik, hogy az életük része lehetek... :-)
Anyukám azt mondta, hogy Maja elmúlt 6 hónapos, túlélt minket, úgyhogy jöhet a gyerek...
Most már tényleg jön...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése