Összes oldalmegjelenítés

2011. június 5., vasárnap

22. betöltött terhességi hét

 2011.06.05. 22 hetesek lettünk. 

Apajelöltnek készítettünk Pocaklakó Dorka manóval étcsoki-pudingot eperrel és barackkal.










Ezen kívül nekiláttam a nagy lakás-szortírnak. A hálószobával látszólag végeztem. A kisszobát elkezdtem, Dorka eddig felhalmozott cuccait összeszedtem és már most nem fér el a szekrényében. A felhalmozott cuccok alatt értsd pár zokni, rugi, takarók, plédek, meleg gyapjú, babaülések-, huzatok. Egy darab játék, szekrény. Ennyi. Kimerült a szoba kapacitása és a hely adta lehetőség. A kiságynak kell beférnie még. 
Tapétázunk júliusban, akkor készítem el a dekorációt is. Szeretnék egy mesefalat festeni. Majd ablakárnyékolás következik, hogy ne legyen 35 fok árnyékban. 
Ezek most még csak tervek, de jó beülni a földre a babaszoba közepére és álmodozni, vágyakozni a még ismeretlen után. Elmélkedni, gondolkozni, beleélni magam abba, hogy pár hónap és már kincsünkkel ülhetek a szoba közepén és gyönyörködhetek a kisbabánkban.

2 megjegyzés:

  1. De kreatív vagy!!! Nagyon tetszik a puding! Ügyi vagy - mint mindig! :)

    VálaszTörlés
  2. Minden hétre csinálunk Dorkával apának valami okosságot, ami finom is, ezzel szórakoztatjuk magunkat és így hétről-hétre képben vagunk a terhességi korral. Épp ma kérdezte valaki, hogy hol tartok és eszembejutott az eper, ahhoz kötöttem a 22 hét 1 napot! :)

    VálaszTörlés