Összes oldalmegjelenítés

2011. június 5., vasárnap

Áron

Ma nálunk jár Áron! Természetesen anyukájával és apukájával. Nagytakarítást terveztem, de úgy megcsúsztunk a felkeléssel és bevásárlással, hogy csak takarításra maradt időm. Maját is gyorsan megfürdettem, mert tegnap a Duna-parton sétáltunk vele, így nem akartam, hogy valamit elkapjon Áron, legalább a kullancsvizslatás is megtörtént. Számuk: 0
Féltem a találkozástól, nem szerettem volna, ha Áron megijed Maja nagy hangjától, hisz a kutty úgy be volt zsongva meglátván hogy gyerek és pici, ráadásul még mászik is! Szerencsére Ári nagyon stramm gyerek és csak NON PLUSZ ULTRÁKBAN tudok beszélni róla. A mintagyerek minta viselkedési formákkal, minta szokásokkal és minta természettel. Zsunak szoktam mondani, hogy őket csak mutogatni kellene, annyira jó szülők és annyira ügyesen nevelik ezt a csöppséget. Elnézve a lakásunkat és benne Áront, sokmindent nem kell változtatni. A nappaliban lévő asztalt cserélnünk kell, mert meglepően mozog, illetve a gyertyatartókat kell átütemezni. Ezen kívül más babaéletre káros dolgot nem fedeztem fel. Illetve az volt fura, hogy Ári 'bement' a kisszobába, ahol Dorka lesz majd és picinek festett a szoba. Eddig is tudtam, hogy a mérete mini, na de ennyire. Nincs más, marad ez. Növelni méretet nem tudunk... ennél kisebb helyen is már nőttek fel gyerekek. Csak egy kiságyat terveztünk a még kisebb szobába ... illetve a szőnyeg jön még bele.
Maja nagyon helyesen viselkedett a kezdeti sokk után. Megvolt a bezsongás, az ugrabugra, az örömpisi... naná, hogy a szőnyegre, gyors takarítás. Nagyon megszerette a babát. Együtt jöttek mentek. Zsu etette mindkettőt. Egy falat a gyereknek, egy Majának. Közben a kutya ötvenszer végignyalta szeretetből Áront és könyörgött neki, hogy játszon vele. Már kezdtem megnyugodni, hogy nem lesz itt gond a kutya és gyerek összeszoktatásával, mire felvilágosítottak, hogy a babát trónfoglalóként kezelheti és fogja is a kutya és lehet, hogy utálni fogja. Talán olyan szempontból szerencsénk van, hogy Maja egy yorki. Ha 2 lábra áll sem éri el a kiságy alját ... sem ... nyilván kettesben nem fogom Dorkával hagyni, de bízom magamban és kutyámban, hogy jól ki fognak jönni egymással s nem Maja legnagyobb ellensége lesz a bébibogyónk.
Szóval Áronról ezek után csak SZUPER LATÍVUSZOKBAN tudok beszélni. Annyira aranyos, okos és szófogadó, hogy elmondani nem lehet. Megmutatta milyen ügyesen ropja elektronikus tánczenére és bemutatót tartott erőfitoktatásból is. Nekem most ez a kedvencem. 
Remélem nekem is sikerül egy ilyen értelmes kis emberpalántát nevelgetnem. 
Számomra két cél lebeg a szemem előtt: boldog legyen s egészséges ... akkor nekem mindenem meglesz, amire vágytam az életben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése