Összes oldalmegjelenítés

2011. június 9., csütörtök

Babakocsi

... és tessék az első komoly szerzeményünk:







.. és Maját is bevontuk a játékban. Láthatjátok, mennyire tetszik neki a móka!












Na, hol a kakukktojás? 
















A könnyem is potyogott, amikor megvásároltuk - jobban mondva anyáéktól megkaptuk - egy nagyon kedves házaspártól ezt a használt kocsit. 80.000,- Ft-ról volt leárazva 18.000,- Ft-ra. Annyira megható volt a tudat, hogy felnőtt lettem. Most éreztem először ilyet. Másért felelősséget vállalni, másnak venni dolgokat úgy, hogy nem tehetem meg az illetővel, hogy gagyit vagy selejteset veszek neki, hisz életünk értelméért csinálunk mindent már. Rázott és futkosott rajtam a hideg, amikor belerakták a fiúk az autó csomagtartójában. Felmerült bennem a kérdés, hogy nem vettük  meg túl korán, nem lesz rossz ómen? Gyorsan elhessegettem a negatív gondolatokat ... amikor beültünk nem bírtam mást motyogni, csak hogy van egy babakocsink, van egy babakocsink! Véleményem szerint a kocsi kielégít minden olyan igényt, melyet mi szeretnénk. Állítható, fektethető, nyitható, csukható, benyomós és kihúzós. Számomra még varázslat egyenlőre, hogy működik a guruláson és a toláson kívül, de az uram már most nagyon élvezte az ezer és ezeregy gombot rajta. Gyorsan összeszerelte, majd szétkapta. Ki kell mosnom a huzatokat róla, viszont azt úgy kell leszednünk, hogy vissza tudjuk rakni és ne járjunk úgy, mint a bébihordozókkal. Van kettő darab. Mindkettő szétkapott állapotban ... ugyanis leszedni nem volt nehéz a huzatokat ... visszarakni nem tudjuk. Majd szeptemberben újra megpróbálkozunk. Akkor muszáj lesz valahogy összeeszkábálni vagy belerakunk egy vastag takarót és kész lesz a bébihordozó.

Ezen kívül ma egy vasalódeszkára is szert tettünk. Eddig tiltakoztam ellene, mert én a mosógép tetején is nyugodt szívvel kivasaltam mindent. Igaz, hogy a konnektort nem értem fel, mindig Krisz kellett várni a kihúzással, többször elfelejtettem kihúzni és 2 napig volt bedugva. Így tudok az uram szerint TV-ni vasalás közben és nem a fürdőből kell kiabálnom, hogy míííí? vagy mi van?

Tegnap lefoglalóztunk egy pelenkázó, komód, kiskád egyveleget 12.900,- Ft-ért. Kedden hozhatjuk el, akkor kell a fennmaradó összeget kifizetni. Ezt egy győri használt baba boltban találtuk. Egy karcolás sincs a bútoron, annak ellenére, hogy használt, s nagy előnye, hogy befér még a szobába a kiságy mellé. Kiságy! Ez még nincs meg. Most ezt keresem. Jobban mondva Pesten találtam egyet 7.000,- Ft-ért belevalóval együtt. Nálam a belevaló alatt a takarót, párnát és rácsvédőt értsd. Bár azon gondolkoztam, hogy párna nem kell az első időben. Takaró sem, ugyanis hálózsákot szeretnék használni. A rácsvédőre viszont szükség van. Bébiőrt kell még vásárolnunk. Szintén a használt boltban volt nagyon jó áron. Majd a következő fizetésnél erre is beruházunk. Szépen apránként igyekszünk megvenni mindent!

4 megjegyzés:

  1. Mondhatok egy harmadik színt? :))) Nagyon szuper kis járgány, tényleg nagyon jó vétel volt az ezer és ezer funkcióval. Majd lassan azt veszitek észre, hogy idővel kiszorultok a küszöbre mint Sün Balázs. :D
    A Maja jól áll a kocsinak, vagy a kocsi a Majának... a sapka meg :D Végül is Dorka sem lesz sokkal nagyobb ha megszületik!
    Ügyesek vagytok! Nagyon jól vásároltok!

    VálaszTörlés
  2. Na, mondj egy harmadik színt! :) Mi már a 10.-en veszekedünk :)))))
    Köszönjük a dicsérő szavakat. Szerintünk is jó vétel volt!
    Maja egyből magáévá tette, úgyhogy jó lesz Dorkának is....

    VálaszTörlés
  3. Hát ha lerajzolnák és ki kellene színeznem akkor szürkével tenném ezt egy kevés zölddel... :D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon szuper! És még pelenkázótáskát is adtak hozzá!!! Fenomenális! Tényleg ügyesek vagytok! :o)
    Maja meg...hát egyszerűen zabálni való!

    VálaszTörlés