Összes oldalmegjelenítés

2011. szeptember 5., hétfő

BogiAnyunak!

Drága BogiAnyu!

Nem is tudom hirtelen mit írjak neked lányos zavaromban - na jó, nem túlzok, ilyenem sosem volt - inkább a meghatottságtól nem jutok szóhoz. 
A postás délben egyszer csengetett. Maja már rohant is, mert ilyenkor olyan extázisba kerül és alig várja a vendéget, aki majd eldobja neki a kötelet és pár órácskát játszik vele. Hát a vendég most bármilyen fura is, nem hozzá igyekezett, amit már kaputelefonon keresztül tudomásomra is adott:
" Jó napot kívánok! Edvy Dorkának hoztam csomagot!" - mondta mosolygós hanggal.
Nagyot vigyorogtam és olyan jól esett a lelkemnek, amit hallottam, hogy már itt nekiálltam pityeregni és elcsukló hangon közöltem vele, hogy második emelet lesz. 
... csomag Edvy Dorkának ... köszönöm Bogi! 
Most valahogy realitást nyert a pocakomban mozgolódó kis valami. Most értettem meg, hogy nemsokára meglesz a babánk, neve lesz, egy kis élőlény, lesz lakhelye, levelet, csomagot kaphat. Persze eddig is neki vásároltunk, de ahogy egy idegentől hallottam a nevét értelmét nyerte a várakozás, a nehézségek, az, hogy szarcsimbóknak és ördögnek nevezem, hogy nem alszom miatta és rájöttem miért követelem, hogy kibújjon már végre ... köszönöm Bogi!
Nagyon szépséges dolgokat kaptunk tőletek és a legmeghatóbb, hogy emlékeket, belőletek, az életetekből. Ez vagy Te!  Tőled nem esett volna jól, ha vásárolsz vadi új cuccost és feladod ... köszönöm Bogi!
A rucit, a kis cipőt, a kis zoknit és a sapkát eszem ágában sincs kimosni ... olyan 'Ti-szagotok' van ... jól esik a lelkemnek ... az UH-os képet és a mellé írt útravalót kiraktam Dorka feje fölé, hogy lássa, milyen jó emberek vették körül pocaklakó ideje alatt. A pelust és a cicibetétet el fogom használni és idővel, ha megtelik, kuka lesz a sorsa, remélem nem haragszol miatta ... 
Mégegyszer köszönöm Bogi! Köszönöm, hogy mellettem állsz és jó tanácsokkal, jó 'csomagokkal', jó útravalóval látsz el engem és a lányomat!
Köszönöm!

4 megjegyzés:

  1. Szeretem az ilyen "találtsüllyedt" dolgokat. Nagyon is! Ez most nagyon összejött, már a fotókból éreztem, és nagyon boldog vagyok! És ez nem egyirányú, mert nekem is nagyon jó!
    És kérlek, használd el és dobd a kukába a pelusokat, cicibetéteket! :)
    Millió puszi Tóthéktól...

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik! :))))) Telitalálat volt szerintem is, a szemem előtt van, ahogy Aliz már a csomag átvételekor könnyeket nyel, majd a Majának magyarázva bontja ki a csomagot, hogy a kislánya, Dorka saját névre szóló levelet és ajándékot kapott. :)

    VálaszTörlés
  3. Jaja, Maja valamelyik vegtagja befigyel par foton is a csomagbontas kozben :)

    VálaszTörlés
  4. Maja manónk a legnagyobb kritikus, de neki is tetszett minden. Elfeküdt a cuccok mellett és el sem lehetett onnan vonszolni. :) Liz

    VálaszTörlés