Összes oldalmegjelenítés

2011. december 28., szerda

Karácsony képekben Dorka komenttel

Dorka fa kész, a karácsonyfa mellett lévő gyertyákat anya készítette. Csak azt nem tudom, hogy anya hogy szedi le a fáról a sok-sok piros díszt, ugyanis zöld háttérben nem látja. Na, majd én segítek neki!







Nagy munka után anyának édes a pihenés, nekem újabb meló következett: ökölszopás nagy cuppogással. 
S a legfontosabb célom a zoknim lerúgása a lábamról, amit anya már ezerszer rakott vissza. Gondoltam magamban tuszkold csak, úgyis leszedem ... így is lett. Kitartásom és makacsságom határtalan.





Anya ebben a csillogós cipőben tolta végig a karácsonyt s még most is van egy halovány mosoly a megfáradt arcán. Nagyon nagy arc. Ha felnőtt leszek - kábé 14 éves -Sacc cipői mellett ezt is magamévá teszem. Ez lesz a kopogós szandim.







Még itt egy karácsonykor kötelező fa mellett állós kép. Mivel kicsi vagyok még, így fa mellett tartós kép lett csak ... na de majd jövőre!
Hát a csúcsdísz nem épp tökéletes, mondhatni baromira nem az, de története van, ezért anyáék ragaszkodnak hozzá. Amikor apával az első közös karácsonyukra készültek és 23-án elmentek csúcsdíszt vásárolni, nem tudtak választani a szebbnél szebb portékák közül. Majd a sorok között járva egyszer csak beleesett a kosárba ez a dísz. Így ez lett a fa csöppet sem esztétikus éke. Nálunk ez marad már ...
Mivel anyának én voltam a legnagyobb segítsége, nagyon elfáradtam fél 8-ra, így apával a szokásos szeánszunk következett. Fél óra pancsi a meleg vizecskében. Aztán következett az esti szopi, majd az alvás. Ezekről nincs képem, nem tudom feltölteni nektek, de aki nem hiszi, járjon utána.














3 megjegyzés: