Összes oldalmegjelenítés

2012. január 7., szombat

Parrot's diary! Köszönöm!

Kedves Miss Parrot's diary!


A receptje fantasztikus volt! Hatalmas sikert aratott. Dorkámmal megsütöttük a két szingapúri csodánknak és Krisz szüleinek. Annyi változtatást eszközöltünk a recepten, hogy egész kömény,- és szezámmagot raktunk még a tetejére. Másrészt hagytunk ki a tésztából, s a 'feleslegből' készítettünk zöldséges batyut és sajtos-virslis bucit. A lábtörlő mellé franciasalátát kínáltunk.
Íme az eredmény:
 Lábtörlő nyersen
... és sütve: 

Zöldséges batyuk és sajtos-virslis bucik
Nagyon szépen köszönöm a receptet! Egy az egyben úgy kell elkészíteni, ahogy a blogíró ajánlja. Érdemes nézegetni a blogot, én már több ételt is elkészítettem innen!
http://elsoreceptjeim.blogspot.com/2011/12/labtorlo.html

5 megjegyzés:

  1. Úristen de jól néznek ki!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem kell a virslit megfőzni!
    S igen, amilyen jól néznek ki, annyira finomak voltak ... tegnap ismét sütöttem, most csak bucikat csináltam, 32 darabot, 2 darab maradt ma reggelre. :)))

    VálaszTörlés
  3. Hogy érdemesebb szerinted egyben vagy inkább csak bucikat sütni? Az ilyen kajákat nagyon szeretjük mi is!

    VálaszTörlés
  4. A lábtörlő nagyon jópofa így egyben, látványos nagyon. Mindenkinek tátva maradt a szája hála Timinek és az ötletének!
    A bucikból 32 darab kijött. Változatosabb: csináltunk sajtkrémes-virsliset, trapistás-virsliset, baconos-virsliset és füstölt virsliset szezámmagosat, lenmagosat, köménymagosat. A magokat a tetejére szórtuk, miután megkentük tojássárgájával.
    Nagyon jó ötlet!
    http://elsoreceptjeim.blogspot.com/2011/12/labtorlo.html
    Ezen a helyen jobbnál-jobb és megcsinálható receptet találsz. :)

    VálaszTörlés