Összes oldalmegjelenítés

2012. április 23., hétfő

Csüccs

Dorka ma másodszor felült egyedül s mivel agyon lett tapsolva, dicsérve, körbeugrálva, azóta folyamatosan hanyatt csapja magát, oldalra fordul, behúzza a lábait és feltolja magát az egyik kezével. 
A másik újdonsága, ami nagyon vicces: leülök vele szemben, belemászik az ölembe, ráhajtja a fejét a combomra, majd felnéz sunyin és köhint, mintha nagy beteg lenne és amikor utánozom, hangosan sikogat. 
Tegnap megmutattam neki, hogy kell Majának jutifalatot adni, azóta folyamatosan mászik a falatos vödörhöz, úgyhogy ez is más helyet kapott, még mielőtt Maja, a yorki lány egy ónémetjuhásszá növi ki magát Dorcus táplálásának köszönhetően.
Eljátszik szépen egyedül, miközben hangos 'beszélgetéssel' kíséri a tevékenységét. Bár ő mászás elején is mindig sikít egyet, ezzel jelezve, hogy: elindultam. Most belegondolva, bárminek nekikezd, bejelenti :)
Hozzáteszem, mindez 2 nap alatt.
Olyan kis Édes! Minden nap megajándékoz minket valami újdonsággal.
Az eddig kiadott hangok mellé társult a majdnem hellónak hallható hangfoszlány.
Miközben Dóriéknak kérünk sok.sok nagy szurkolást, hogy holnap hazaengedjék őket!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes kislányotok van :)Kis cuki lehet, ahogy kommentálja minden mozdulatát :) Mi le vagyunk maradva tőletek, de azért lassacskán haladunk :D

    VálaszTörlés
  2. A fiúk amúgy is mindig lustábbak, azt mondják :)
    Dorka egy hiperaktív szuper manó, mostanában csak így hívom, nincs egy perc szabadideje sem, mindig nagyon dolgozik valami új projekten :))))

    VálaszTörlés
  3. Hát ez a csaj!!!!!Csak ámulok milyen szuper sebességre kapcsolt!:)))))
    Nagyon ügyes és nem kevésbé huncut:P:) ahogyan mindent bejelent hogy "figyeljetek jövök":DD Nagyon cuki!:)

    Dóriéknak drukk hogy hazaengedjék őket a mai napon!!:)

    VálaszTörlés