Összes oldalmegjelenítés

2012. április 25., szerda

Sorozat angyalszárnyakon

A következő jelenet játszódott le ma reggel a hálószobánkban:
Dorka úgy szállt be angyalszárnyakon a  szobába, mert annyira hangtalanul érkezett meg, mint ahogy felhúzta magát az újságtartó elé. Viszont szerencsére megvan az a jó szokása, hogy bármit kezd el csinálni, sikít egyet előtte, így bármennyire is láthatatlan akart maradni, nem sikerült az inkognitót megőrizni.

Mondtam neki: Dorka anya azt mondta nem szabad kipakolni az újságtartót, mert apa dolgai vannak benne. Mondom NEM! Erre hátranéz és egy gyors eboo-val elintézte a dolgot és még mintha azt is mondta volna, hogy én csak megnézem, mi van itt és nem csinálok semmi rosszat, meg különben is a láthatatlanná tévő köpenyem is rajtam van ...

... majd elfordítom a szemem annyira csak, hogy megnézzem a kioldót és már egy újság kint van, a következő lap a kezében és óvatosan pakol kifele.

Rászólok még egyszer nyomatékosan, hogy NEM SZABAD - nagyon tagoltan, kellő hangerővel, amire  fogja magát és elkezdi rázni az újságokat, mintha ők tehetnének arról, hogy lebukott aranyom, vagy hogy kijöttek maguktól a tartóból. Jól megrendezte őket.

Majd a harmadik felszólításra elfeküdt és mint a nagyok elkezdett 'olvasni', miközben kinézett rám, azzal a nézéssel, hogy azt azért nem tilthatod meg, hogy művelődjek ... hozzáteszem, nagyon szereti az 'olvasnivalót'' ... hát ennyit az anyai szigorról, a következetességről és ennek a szaros 6 hónapos Dorkának az észjárásáról.


8 megjegyzés:

  1. Emmát sem érdekli, ha azt mondom nem szabad. Így már nem is próbálkozom. :P Hanem odamegyek, és elhozom onnan, persze közben mondom, hogy nem szabad. :)))Csak a szavak, semmit sem érnek. :D
    Meg kell zabálni Dorkát, ahogy fekszik és olvas. Hát művelődni akar kérem szépen. Nem szabad ebben zavarni. :)))

    VálaszTörlés
  2. Édespofa nagyon! Borikám is nagyon szereti a könyveket. Újabban megenni :D Szó szerint falja őket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem egy képre Boriról: miszerint falja a könyveket szó szerinti értelmezésben! :))))

      Törlés
  3. Édesem a nagyok szokása szerint a friss hírekkel kezdi a napot :)Arról,hogy ez pont azokban az újságokban van nem tehet.... és ez a kifejezés látszik is az arcán :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Ritus, nagyon jót kacagtam ezen a hozzászólásodon!!! Majd ha a sajátod is így pakol és tele lesz a tököd vele, majd átküldöm ezt a megjegyzésed neked!!!!! :))))))))

      Törlés