Összes oldalmegjelenítés

2013. május 5., vasárnap

Anyák napja

Az idei nagyon szép, megható, édes ... és még sorolhatnám a szép jelzőket.
Olyan első, igazi. Dorka és apa elmentek virágot vásárolni. Közben én sütöttem-főztem, ebéddel vártam őket haza, szépen megterítve.
Nagyon furcsa érzés volt. Nagyon vártam ezt a napot - persze, volt tavaly is, de ez teljesen más -.
Kettős érzések kavarogtak bennem, Egyrészt jó volt, hogy anya vagyok, felköszöntöttek, Dorka egész nap egy angyal volt, mintha ezzel jelezte volna a csokron kívül, ma az anyák napja van, az én napom. Másrészt olyan hálát éreztem a gyerek iránt egész nap: hogy anyává tett, hogy van nekem, hogy jó vele. Aztán jött az a lelkileg megviselős rész, hogy anyámat csak telefonon keresztül köszöntöttük fel, jövő héten megyünk haza, akkor lesz a személyes megemlékezés. 
Szóval reggel felköszöntöttek, majd készülődés, megebédeltünk, aztán Krisz édesanyjáékhoz mentünk negyed órás nüanszra, majd a dédiékhez is kiléptünk, ahol szintén negyed órára terveztünk és kettő lett belőle, így a délutáni alvás is csúszott, de szerencsére a friss levegő, a sok-sok állat és újdonság okán gyakorlatilag elájult Dorka itthon.
Ébredés után késői uzsi következett, majd fél 8-ig kint voltunk, játszottunk, futottunk, beszélgettünk, aztán vacsi, fürdés, összebújós-ölelkezős elbúcsúzás és újabb ájulás.
Jó volt ... nagyon jó volt ma így hármasban. 
Szeretem, őszintén, tiszta szívből.






5 megjegyzés:

  1. Ragyogóak, gyönyörűek vagytok! Nagyon örülünk, hogy ilyen kis meghitt ünneplés volt :)
    Alig várjuk, hogy találkozzunk! Mindig Borival nézzük a képeket és mindannyiszor megbeszéljük, hogy nyáron, ha majd nagyon meleg lesz (mert itt ugye olyan nemigen van) akkor játszanak Dorka babával, mert neki még mindig "Dókababa". Sok-sok puszi és ölelés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már számolom én is visdsza a napokat! :))) Liz

      Törlés
  2. Olyan szep ez a kislany...olyan kis nyugodt, olyan beke sugarzik belole, hogy libaboros leszek...

    VálaszTörlés
  3. Ha ma voltatok anyudnál, akkor is anyák napján köszöntötted fel, hiszen a nemzetközi mother's day ma van. ;)

    VálaszTörlés