Összes oldalmegjelenítés

2013. június 10., hétfő

Eredmeny

Csak telefonrol megy ma... A szovettan nem mutatott ki rakos sejtesedest. Joindulatu daganat volt. A rakszures eredmenye nem jo, gyulladast jelez, amire ismet gyogyszert kaptam, de ez mar a legkevesebb!!! Koszonom nektek megegyszer. Hatalmas oleles!

13 megjegyzés:

  1. Orulok a jo hirnek.
    Gyogyulj gyorsan! <3

    VálaszTörlés
  2. Hurrrrrrrá :) Bár én csak zugolvasód vagyok, de már majdnem az elejétől fogva...Szóval hála istennek így ismeretlenül is!

    VálaszTörlés
  3. HÁLA A JÓ ÉGNEK! Hurrááá! Nagyon örülök! Ez egy amolyan 2. születésnapot, nem? Ünnepeljetek a jó hírre :) a gyulladás meg hamar lecseng :)

    VálaszTörlés
  4. Hipp-hipp-hurrá! Szuper!!! Akkor most már "csak" gyógyulni kell! Kitartás, Liz!!!

    VálaszTörlés
  5. De jo:) Ugy orulok, miattad is , Dorka miatt is, Krisz miatt is...;) Hamarosan ujra onmagad leszel. Meg egy kis kitartas. Puszilunk, gondolunk Rad.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök! A gyulladás pedig gyorsan múljon el!

    VálaszTörlés
  7. Örülünk Neked!!! Hamarosan a gyulladás is a múlté lesz! Dóri

    VálaszTörlés
  8. Na vééégre! De legalább jó hír! :) A gyulladás mondjon le azonnal! Na, ugye hogy milyen jó, hogy mégis van a csodatelefonod, pedig karácsonykor még idegenkedtél tőle!

    VálaszTörlés
  9. Uhhhh, de jóóóó! Mármint a szovettan.... Kívánom szivbol ,hogy mielőbb makkegészséges légy! :)

    VálaszTörlés
  10. Úristen, én erről lemaradtam! Örülök, hogy végül jó hírt kaptál! Borzasztó érzés lehetett... most már aztán fel a fejjel!!!

    VálaszTörlés
  11. Csak most olvastam...
    Egy nagy kő esett le a szívemről, hogy jó lett az eredmény! A gyulladás meg biztosan hamar elmúlik! Jobbulást! És valóban Dorka a leghatásosabb gyógyszer neked!

    VálaszTörlés