Összes oldalmegjelenítés

2014. június 12., csütörtök

Repülőgép-emlékpark képek, avagy Anna, Peti, Gergő nyomában

Kommenteket nem fűznék hozzá, aki kíváncsi, menjen el! Felejthetetlen élményt nyújt az egész. Bartos Erika egyébként tökéletesen leírja a meséjében, hogy élnek ott a "jepcsik"!
Bocs a befordítatlan képekért ...


















4 megjegyzés:

  1. Sportolsz, tornázol...stb. valamit vagy alapból van ilyen rohadt jó alakod? :-O :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűűűű, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!
      Nagyon meglepődnél, ha látnád egy napom :) Sosem fogyóztam én képtelen vagyok. Gyakorlatilag reggeltől délig nápolyival és csokival tömöm magam, majd váltok kaja-tömésre délutánig, este egy zacsi chips olvasás közben :)
      Napi 24-25 km tekerek biciklivel, ebből negyed távon egy 16 kilós utánfutó ül mögöttem. Emellett egyedül vagyok egy folyton mozgó gyerekkel :)
      Alapból azt hiszem baromi szerencsém van, jó a genetikám; 10 évig verseny szerűen kézilabdáztam, aztán egyszer-egyszer edzőterem, de nagyon ellustultam, mert már nem csinálok semmit, csak 0-24-ben folyton valamit :)))) Asszem a tekeréssel megvan a napi mozgás.
      Tényleg köszi a bókot, egy nőtől sokkal jobban esik. :)

      Törlés
    2. 25 km? :-O Ettől az infótól most besokkolódtam!!! :-))))
      Az már sport a javából. ;-)
      Hát azt meg sose értettem hogy egy nőtől miért jobb a bók. :-P

      Törlés
    3. Ne sokkolódj! Gyorsabb így, mint helyijáratozni :)
      Tudod mi a fura? Észre sem veszem, hogy mennyit tekerek. A boltok sorra útba esnek, ahova menni szoktam hetente többször és tényleg napi 1 óra ... nem 2,5-3 a város egyik végéből eljutni a másikba.
      Nagyon-nagyon kisarkítva: nőtől azért jobban a bók, mert ha az mondja, tényleg igaz és nem akar megdugni, csak tényleg szimplán jól néz ki. Ha pasi mondja, lehet, hogy igaz, de hogy meg akar dugni, az tuti :)))))

      Törlés