Összes oldalmegjelenítés

2015. május 14., csütörtök

Ballagásról

Egyetlen DTK-m elballagott. 
Most született és hirtelen 18 lett. A múlt héten túlesett az írásbeli érettségiken sikeresen, egy hónap múlva lesz kb a szóbelije, majd lehet aggódni a felvételin.
Zsófi meghívott barátai a házi pálinkának köszönhetően nagyon készségesek voltak Dorkával, aki eleinte egy kiscsoportos színezős foglalkozásra invitálta őket ...



majd komplett divatbemutatót vezényelt le. A fiúk csak öltöztek, öltöztek és öltöztek ... 




még akkor is, amikor Dorka már Zsófi ölében pihent és képtelen volt irányítani a fáradtságtól. Felmerültek bennünk – akik részesei lehettünk eme fantasztikus látványnak - kérdések a fiúk identitását és épelméjűségét illetően, de meggyőztük magunkat, hogy mindez csak Dorka kedvéért történt. A pálinkától a társaság 95%-a úgy becsókolt, hogy nem emlékszik semmire. Gyuri – Zsófi apja – keresztanyámat a kinti pottyantós wc mögött itatta 2 literes műanyag flakonból ... hogy miért, ne kérdezzétek, szerintem ők sem tudják. 
Nagyon jól sikerült a buli, mi így töltöttük az egészet:

Dorka egy igazi kis hercegnő volt:



Ezt az ajándékot készítettük Dorka-Sacc-Liz kalákában:
Mire beleimádkoztuk a pénzt, a konfettit ... nagyon jól szórakoztunk közben. A pénzt megkötöttük szalaggal is, hogy ne legyen olyan egyszerű megtölteni a lufit, aztán tölcséren keresztül beletuszkoltuk egy nagy zacskó konfetti kíséretében, hogy szívás legyen kibontani ... lehetőleg minél nagyobb. :D

Dorkával mi is gratuláltunk és kitartást kívántunk Zsófinak. Megajándékoztuk, ami Dorkának annyira tetszett, hogy összeszedte az udvaron fellelhető összes cserepes virágot és mindenkit megköszöntött valamilyen oknál fogva. Másnap nagynéném telefonált, a virágok megvannak, de mindegyik máshol.
Csak annyit kívánok neked drága DTK-m, amit a saját lányomnak kívánnék!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése