Összes oldalmegjelenítés

2015. június 11., csütörtök

Magamról, magamtól magamnak 18 plusszos képek

Gondolkoztam rajta. Feltegyem? Ne tegyem? Felteszem.
Ez vagyok, vagyis ez az egyik oldalam. Megmaradni nőnek ebben a helyzetben, kvázi férfi nélkül vagyis férfi távollétében - sokszor nem egyszerű - anyaként.
Jól esett? Igen! Nagyon!
Szépnek látom magam bennük? Igen! Nagyon!













10 megjegyzés:

  1. Szerintem jol tetted:) bar sok kep nekem vmiert nem jelent meg, de ilyen kepeket minden nonek idonkent nem art csinaltatni:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól nézel ki! Jól tetted, hogy kiraktad! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép képek! Eszméletlen alakod van, annyira irigylem!!! :)
    És hogy Te csináltad????? Leesett az állam! Amit beszéltünk pár hónapjaban a fotókkal kapcsolat, mehet ám csak szólj!
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dóri! :) Azok a képek, amiket szerettem volna megcsináltatni veled a telefonom belső memóriájával együtt eltűnt a süllyesztőbe, elveszett minden adatom, telefonszámom, videóm, fotóm, minden. Úgyhogy most szerdánként, mikor Dorka győri nagyszülőknél van, addig igyekszem pótolni a hiányosságokat. Ezek 2 óra alatt készültek, 4-et szerkesztettem :D

      Törlés
  4. Marha jól nézel ki Anyukám!! Nyilván van ebben jó nagy adag genetika is, de így akkor se néz ki senki "csak úgy" szülés után... Respect, és nagyon ügyes vagy a képek tekintetében is.. Aptya nyilván örömmel veszi majd őket, ha bepillanthat az albumodba... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a "szülés után" elég tág fogalom :D Már régen szültem ahhoz - majdnem 4 éve -, hogy ne szerezzem vissza a régi formám ... és nem is szereztem vissza :D :D
      Napi 20 km-ert letekerek biciklivel, 20 kg gyerekkel mögöttem minden nap - mikor esik, akkor nem persze - és most már 110 hasprést, 110 lábemelést muszáj csinálnom az alhasam miatt, mert nem tetszett ... 15-tel indultam mindegyikből és most itt tartok és ez egy olyan lélektani határ, amit képtelen vagyok túllépni sajnos.
      Remélem igazad lesz és Aptya hanyatt dobja magát! :D :D

      Törlés