Összes oldalmegjelenítés

2016. szeptember 12., hétfő

Nyaralás harmadik felvonás

Az idén 3-szor voltunk 3 napot pihenni. Balatonboglár júniusban, júliusban Velencei tavon,  Agárdon, augusztusban Keszthelyen. Mindhárom más volt: első apartmanos, második lakókocsis, harmadik all inclusive. Mindenhol mást tapasztalt Dorka, mindenhol óriási élményeket szerzett, mindegyik más volt, mégis mindig ugyanazzal a forgatókönyvvel: első két nap szakadó eső, 15 fok, majd harmadik nap 31.
Keszthelyen fakutyázni is tudtunk volna kisebb túlzással, annyira hideg volt. 
Mi ennek ellenére nagyon-nagyon jól éreztük magunkat kettesben.
Dorkáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, annyira aranyos volt: nagyokat aludtunk,"ékterem"-ben ettünk, úsztunk a belső wellnesben, nagyokat sétáltunk azokban a fél órákban, amikor nem esett kivételesen az eső, kacsákat, hattyúkat etettünk automatából kapható csemegével hajókiránduláson vettünk részt. Dorka szerint a Balaton vize elringatta, az egy órából kb fél órát érzékelt. Korlátlanul fogyaszthattunk mindent! Dorka szerint csak én pihentem, ő kiszolgált teljes mértékben, ami igaz is volt, hiszen második este habos, forró fürdővizet kaptam,mert megérdemeltem. Ezen kívül tájékoztatta a pincéreket arról, hogy a "bótos Gabcsi dinnyéje sokkal finomabb, mint a tietek, tudjátok ki a Gabcsi, őt mindenki ismeri!" illetve hogy "Sanyi papa kolbásza sokkal finomabb!" minden pincérnek csak ő tetszik, mert mindig neki kacsintgattak.
Busszal mentünk, összességében 4 órát utaztunk oda, négyet vissza ... Dorka szuperül bírta! 
Krisz nagyon hiányzott!- látszott az embereken, amikor lementünk keresték mellőlünk a férfit. Ide kettesben is visszamegyünk Krisszel, remélhetőleg. 















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése